You are here:  Om oss > Oversikt
Kontakt oss

AMC-Technology
Thor Møhlensgte 41A
5006 BERGEN

   (+47) 40 01 66 20
 
  mail@amc-technology.com

 

"AMC-Technology
spesialutvikler programvare
etter kundens behov".

Om AMC Technology

Advanced Mobile Computing and Technology ble stiftet i 2003 i Bergen. Med fokus på mobile løsninger og programvareutvikling tilbyr AMC Technology høykvalitets- og skreddersydde løsninger innen programvareutvikling, mobil datakommunikasjon og elektroisk identifikasjon.

Siden 2003, har selskapet kontinuerlig vokst og utviklet seg. Selskapets ansatte har erfaring fra blant annet Telenor og Ericsson, og har i snitt fem års studier bak seg i inn- og utland. Vår kunnskap og ekspertise har utviklet seg over tid og fulgt den teknologiske fremgangen innen mobil datakommunikasjon og programvareutvikling. AMC Technology fokuserer på skreddersydde kvalitets løsninger tilpasset den enkelte kundes nåværende og fremtidige behov.

AMC Technology har ambisjoner om å bli en dominerende leverandør av skreddersydde løsninger innen mobil datakommunikasjon og elektronisk identifikasjon. Våre kunder verdsetter oss for fleksible løsninger, kvalitet og personlig oppfølgning.

I AMC anstrenger vi oss for å levere skreddersydde løsninger tilpasset kundens daglige og fremtidige behov. Vi tilbyr våre kunder service og kvalitet av høy standard, og streber etter å kontinuerlig forbedre vår kompetanse og våre tekniske muligheter ved enhver anledning. Gjennom dialog og oppfølgning sørger vi for at våre kunder mottar løsninger som dekker dagens behov, og er tilpasset fremtidig utvikling.