You are here:  PDA > Oversikt
Kontakt oss

AMC-Technology
Thor Møhlensgte 41A
5006 BERGEN

   (+47) 40 01 66 20
 
  mail@amc-technology.com

 
Flere PDAer

For ytterligere informasjon om ulike typer PDAer, kan du besøke vår Hardware Shop - PDA.

Her finner du et utvalg av de Pocket PCer vi oftest bruker i våre løsninger.

PDA (Mobile terminaler/Håndholdt PC/Pocket PC)

PDA står for Personal Digital Assistant, men kalles også håndholdt PC, mobil terminal eller Pocket PC for å nevne noen. En PDA er en liten datamaskin med tilnærmet samme funksjonalitet som en PC. Vekten og muligheten til å legge den enkelt i lommen gjør den til uunværlig partner i enkelte bransjer. Gjennom bruk av WLAN (Wireless Local Area Network), GPRS eller andre kommunikasjonsmetoder, kan en enkelt mate data inn i PDAen og overføre det til sine datasystemer fortløpende eller ved dokking. Mobile terminaler kommer i ulik utforming, med ulik grad av robusthet og med ulik programvare.

I begynnelsen ble det fokusert på at PDAer var personlige assistenter og erstatninger for bærbare PCer.  I dag finnes det PDAer tilpasset de fleste formål. Gjennom for eksempel  integrerte strekkode- eller RFIDlesere kan en få terminaler som identifiserer og registrerer objekter, og samtidig kommunisere trådløs med bedriftens databaser. I tillegg har Pocket PCenes prosessorkraft, minnekapasitet, grafikk og operativsystem blitt forbedret, slik at man nå kan lage profesjonelle applikasjoner for profesjonelle brukere. 

AMC-Technology har god erfaring i arbeidet med mobile terminaler koblet opp mot WLAN, Bluetooth, og i de tilfeller der det er aktuelt, såkalt Batch oppkobling. I mange tilfeller er også RFID- og strekkodeteknologi delaktige i de løsningene vi tilpasser til våre kunder.

Robust PDA PDA med strekkodeleser HP 5450