You are here:  PDA >  PDA leverandører
Kontakt oss

AMC-Technology
Thor Møhlensgte 41A
5006 BERGEN

   (+47) 40 01 66 20
 
  mail@amc-technology.com

 
Flere PDAer

For ytterligere informasjon om ulike typer PDAer, kan du besøke vår Hardware Shop - PDA. 

Her finner du et utvalg av de Pocket PCer vi oftest bruker i våre løsninger.

Leverandører av håndholdte terminaler/PDA

Vi kan tilby løsninger fra ulike leverandører skreddersydd etter behov for datakraft, robusthet, krav til muligheter for strekkodelesere eller RFID. Her er et utvalgt fra noen av leverandørene vi leverer løsninger fra:

EX-sertifisert utstyr fra Ecom Instruments
Vi forhandler i.roc terminaler beregnet på industriell bruk. Ecom Instruments er spesialister i å utvikle EX sikre produkter, og terminalene deres er et sikkert valg når det er spesielle krav til robusthet og EX sikring. I.roc terminalene åpner nye muligheter i bransjer som før ikke har hatt muligheten til å revolusjonere forretningsprosessene sine gjennom bruk av håndholdt terminaler.

t+t Netcom
AMC-Technology AS er i dag eneimportør og distributør for t+t Netcom Mobile sine løsninger i Norden. t+t Netcom Mobile er et Munchenbasert selskap som både utvikler og produserer  proffesjonelle og industrielle håndholte løsninger for bruk i ekstreme forhold. Produktene og løsningene for mobilitet sørger for at brukerene kan innhente bortimot hvilken som helst informasjon og trådløst kan sende, motta og oppdatere denne informasjon

Motorola
Løsningene fra Motorola ligger litt høyere i pris enn t+t netcom sine løsningene, men her får man PDA og strekkodeleser i en enhet. Disse løsningene er mye brukt i bl.a. industri der man stiller krav til robusthet. Motorola er en av de største leverandørene i dette markedet og både vi og våre kunder har svært gode erfaringer med deres produkter.

Microflex
Svært solide terminaler som tåler utendørs forhold og hard behandling. Mulighet for WLAN, strekkode leser, PCMCIA-inngang  mv.  Vil kunne være et godt alternativ til Symbol sine terminaler.

Trykk på lenkene for å få mer informasjon om de ulike PDAene


i.roc

Symbol

Microflex