You are here:  Våre produkter > Tilpasning og integrasjon
Kontakt oss

AMC-Technology
Thor Møhlensgte 41A
5006 BERGEN

   (+47) 40 01 66 20
 
  mail@amc-technology.com

 

"AMC Technology utvikler
programvare etter kundens
særegne behov."

Tilpasning og integrasjon

Tilpasning og skreddersøm er et av hovedfokusene for vår virksomhet. AMC-Technology spesialtilpasser programvare og utstyr til den enkelte bedrifts individuelle behov. Generiske programpakker har ikke denne egenskapen, noe som medfører at bedriften ikke får utnytte de effektiviseringsgevinster og potensiale som ligger i et skreddersydd system. Generisk programvare gir heller ikke konkurransefortrinn overfor konkurrenter. 

Skreddersøm er ikke bare aktuelt når standardpakker blir for ensformige. Ofte eksisterer ikke løsninger bedrifter kan dra nytte av i det hele tatt. Vi utvikler da systemene fra grunnen av, noe som medfører at kunden får full kontroll over hva som skal utvikles, hvordan programvaren skal utformes og hvilke systemer programvaren skal kommunisere med. I vår utvikling arbeider vi for å gjøre systemer mest mulig fleksible for integrasjon med annen programvare og fremtidige behov. Vi kan utvikle alle typer skreddersydde programvareløsninger, men er spesialister på å utvikle løsninger der informasjon innhentes gjennom mobile terminaler og gjøres tilgjengelig i bedriftens datasystemer.

Vi i AMC-Technology har lang erfaring med integrasjon. De fleste bedrifter ønsker en strekkodeløsninge sammen med eksisterende programvare som bedriften allerede har. I AMC-Technology har vi flere ganger integrert programvare for ulike systemer, eksempelvis RFID og strekkoder, inn i kundens systemer og databaser. Dette er et felt vi kontinuerlig arbeider med gjennom ulike prosjekter. Dersom du har spørsmål i tilknytning til integrasjon av ulik programvare, ta kontakt.